Welkom in Polderwijk!

Het meest zuidelijke stukje van Wilderszijde grenst aan de polder. Het buurtje is groen, met ruime tuinen, groene hegjes en slootjes met natuurlijke oevers. Je vindt hier rijwoningen, ruime 2-onder-1 kappers en vrijstaande woningen. Direct aan Polderwijk grenst Park de Polder, waar je heerlijk kunt wandelen en struinen. Of gewoon genieten vanaf een bankje, uitkijkend in de verte. Ontdek ons Lansingerleven in Polderwijk!

Wie wilder niet wonen?

Lekker een stuk lopen met de hond of na je werk even ontspannen aan het water. Polderwijk is een ruim opgezette buurt, waar je heerlijk woont. Je ontmoet elkaar hier bij de natuurlijke speelplekken, op de hoek van de straat, of tijdens een wandeling door het park. En met de fiets zit je zo in Rotterdam, Midden-Delfland of Delft. En heb je nog een boodschap nodig, of zin in een heerlijke cappuccino? Dan wandel of fiets je even naar Groenwijk of het centrale park. Met nog geen 5 minuten ben je er.

image alt

Polderwijk fase 1 is in verkoop

In Polderwijk fase 1 worden 47 woningen gebouwd. Deze fijne gezinswoningen beschikken over een ruime woonkamer, 3 of 4 slaapkamers, een zolder en een heerlijke achtertuin. De houten accenten en veranda’s geven Polderwijk dat landelijke gevoel. Het gebruik van duurzame materialen staat hier voorop. Zo zijn de woningen energieneutraal en is Polderwijk klimaatadaptief, wat betekent dat er bij de bouw rekening gehouden wordt met de veranderingen van het klimaat.

In Polderwijk fase 1 vind je een Rijwoningen, herenhuizen, 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen om uit te kiezen. Interesse om van Polderwijk fase 1 jouw nieuwe thuis te maken? Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt.

Woningen
image alt

Het landschap tot aan je voordeur

Schuif de gordijnen open en je kijkt uit op de polder of een van de vele groene straatjes en slootjes. Het polderlandschap voel je in dit buurtje overal. Wil jij de natuur opzoeken dan wandel of fiets je in Park de Polder de natuur in. Net als de rest van Wilderszijde is ook Polderwijk autoluw. Zo is er alle ruimte voor de kinderen om te spelen. Terwijl jij op dat bankje geniet de groene omgeving en een goed boek of een goed gesprek met een fijne buur.

image alt

Welke woning past bij jou?

Verspreid door Polderwijk komen diverse soorten woningen, in een mooie mix van stijlen en materialen. Met lichte kleuren, aardse tinten en afwisselende kapvormen. De houten accenten en veranda’s geven Polderwijk dat landelijke gevoel. Het gebruik van duurzame materialen staat hier voorop. Zo zijn de woningen energieneutraal en is Polderwijk klimaatadaptief, wat betekent dat er bij de bouw rekening gehouden wordt met de veranderingen van het klimaat.

Je woont er heerlijk tussen de populieren aan de entree van de buurt, wat centraler aan de groene straatjes of juist aan de rand van Park de Polder. Wij ontwikkelen in Polderwijk circa 125 woningen, variërend van rijwoningen en appartementen tot 2-onder-1 kappers en vrijstaande woningen.

Wilderszijde

Wonen waar je je thuis voelt.
Waar je thuiskomt na een lange dag werken. Waar je, wandelend door de polder, geniet van de ondergaande zon. Waar de kinderen zelf naar school lopen, de buren elkaar kennen en groen en water elkaar afwisselen; waar je ook kijkt.

Dát is wonen in Wilderszijde.

Met de natuur tot aan je voordeur, de sfeer vertrouwd en de stad dichtbij.

Extra informatie omgeving

Wij doen ons uiterste best om jou te voorzien van alle relevante informatie die nodig is bij het maken van de keuze voor Wilderszijde. Op onze website proberen we goed de sfeer over te brengen van de wijk. Desondanks vinden wij het belangrijk om jou een volledig beeld te geven van de omgeving, waardoor jij een weloverwogen keuze kunt maken.

 

Als jij kiest voor Wilderszijde een woning in Wilderszijde, dan is het goed om te weten dat je in de nabijheid van Rotterdam The Hague Airport woont. Ten noord-westen van de wijk ligt de HSL en in de buurt van Wilderszijde wordt ook gewerkt aan het beter bereikbaar maken van de randstad door de verlenging van de A16 naar de A13.

De ontwikkeling Wilderszijde voldoet aan alle regelgeving en eisen voor het bouwen van woningen. Ook het bestemmingsplan is onherroepelijk vastgesteld. Heb je vragen over de impact hiervan op het (toekomstige) leven in Wilderszijde, neem dan contact met ons op.

Is Polderwijk goed bereikbaar? Je leest het hier
Welke voorzieningen zijn er? Je leest het hier