Zo goed bereikbaar is Polderwijk

De wijk binnenkomen en direct de drukte van de Randstad achter je laten. Dat is wonen in Wilderszijde. In een wijk waar iedereen zich thuis voelt en vanwaar je zo in Rotterdam, Delft of Den Haag bent. Deze verrassende, nieuwe plek is namelijk uitstekend bereikbaar met het OV, de auto én de fiets.

image alt

Fiets

Waar je ook heen moet, met de fiets ben je er zo. Er ligt een compleet fietsnetwerk door de wijk, van brede fietspaden omringd door groen. Tussen de bomen en het water fiets je vanuit Polderwijk zo naar metrostation Rodenrijs of richting Rotterdam. Mobility Hubs met stalling, lucht voor je fietsbanden en laadpalen in heel Wilderszijde zorgen ervoor dat je altijd op pad kan. Zelfs dé snelfietsverbinding tussen Rotterdam en Zoetermeer loopt direct langs Wilderszijde. Drie keer trappen en voor je het weet ben je alweer thuis uit je werk.

Bus of metro

Wilderszijde is het ideale vertrekpunt voor een reis met het openbaar vervoer. Trek de deur achter je dicht en fiets binnen 5 minuten naar metrostation Rodenrijs. Vanaf hier vertrekt elk kwartier de RandstadRail richting Rotterdam en Den Haag. Vanaf de bushaltes op de Boterdorpseweg reis je met lijn 174 comfortabel naar de TU Delft of Rotterdam Noord. En ook de ZoRo lijn, de busverbinding tussen Zoetermeer en Rotterdam, stopt aan de rand van Wilderszijde.

image alt

Met de auto op pad

De hele Randstad binnen handbereik, oók met de (deel)auto. Met de N209 en de verlengde A16 aan de oostkant van Wilderszijde zit jij straks zo op de A12 richting Utrecht, de A4 richting Amsterdam of de A13 en A20 richting Rotterdam. Even bij familie langs, een middag naar de stad of een afspraak voor werk? Vanuit Wilderszijde ben je er zo.

Op vakantie of stedentrip?

Binnen no time op het vliegveld, ingecheckt en op weg naar nieuwe avonturen? Vliegveld Rotterdam The Hague Airport ligt dichtbij Wilderszijde en is goed bereikbaar vanuit de wijk. Geen reisstress meer en alle tijd om te genieten!

Voorzieningen in de buurt? Je leest het hier
Vragen? Neem contact met ons op