Kom jij naar het start verkoop event van Polderwijk fase 1 op 11 juni?

7 juni '24

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Polderwijk fase 1 bieden wij op dinsdag 11 juni tussen 18.30 en 20.00 de mogelijkheid om een brochure op te halen en in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Kom langs tijdens het start verkoop event op 11 juni en stel al jouw vragen.

Het event vindt plaats in het gemeentehuis van Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. 

11 juni 2024

Save The Date: Start verkoop event op dinsdag 11 juni

Kom jij langs op dinsdag 11 juni tussen 18:30 en 20:00? De locatie van het event is het gemeentehuis van Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. 

image alt

Het moment om al jouw vragen te stellen

Tijdens de informatieavond zijn onze experts, inclusief de aannemer, makelaar en financieel adviseur, aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Wees helemaal geïnformeerd voor je besluit om in te schrijven voor Polderwijk fase 1. Zorg dat je erbij bent tussen 18.30 en 20.00 in het Gemeentehuis van Lansingerland. Gevestigd op de Asserlaan 1 in Bergschenhoek. Kom jij met de auto? Geen probleem, parkeren kan voor de deur. Zien wij jou dinsdag 11 juni?

Verhinderd?

Lukt het jou niet om langs te komen op onze informatieavond, maar heb jij wel vragen over Polderwijk fase 1? Stel dan jouw vraag gemakkelijk via de chat of de telefoon.

image alt

Doe een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in je voordeel werken. De financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Wilderszijde? Bekijk hier het aanbod