Sneak preview: 58 woningen Polderwijk

30 januari '24

Ben jij op zoek naar een woning in Lansingerland in de nieuwbouwwijk Wilderszijde? Goed nieuws! Binnenkort starten we met de verkoop van gloednieuw woningaanbod: Polderwijk fase 1. Deze nieuwe fase biedt jou de mogelijkheid om te kiezen uit maar liefst 58 koopwoningen. De architectuur is stijlvol en sluit naadloos aan bij de omgeving. De buurt is bovendien groen en kindvriendelijk, waardoor het de ideale plek is voor gezinnen. Er is volop ruimte om openbaar te parkeren of op eigen oprit. Kortom, een comfortabele en ideale plek om te wonen.

Waar ligt Polderwijk in Wilderszijde?

Wilderszijde transformeert de komende jaren tot een levendige wijk met een prachtig park. Hier woon je met alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Binnen de wijk zijn er drie verschillende buurten, ieder met een eigen unieke sfeer. Een van deze buurten is Polderwijk: gelegen in het zuidelijkste deel van Wilderszijde, omringd door water. Het buurtje is groen, met autoluwe woonstraten, ruime tuinen, groene hegjes en slootjes met natuurlijke oevers. Direct grenzend aan Polderwijk ligt Park de Polder, een ideale plek om te genieten van een ontspannende wandeling.

nieuwbouw 58 woningen Polderwijk Wilderszijde

De woningen in Polderwijk fase 1

We zijn momenteel volop bezig met de voorbereidingen voor de 58 koopwoningen in fase 1. We kunnen nauwelijks wachten om dit nieuwe project met je te delen. We kunnen je nu al wel vast verklappen dat fase 1 een breed scala aan woningtypen biedt, waaronder:

  • 46 stijlvolle hoek- en tussenwoningen
  • 6 charmante 2 onder 1 kapwoningen
  • 6 luxe vrijstaande woningen

En dat is nog niet alles, in Polderwijk komen ook 67 huurwoningen. Hoe de verhuur van deze huurwoningen zal plaatsvinden is nu nog niet bekend. De huurwoningen zullen via een andere site worden aangeboden wanneer dit aan de orde is.  

nieuwbouw 58 woningen Polderwijk Wilderszijde

Binnenkort te verwachten

Stap voor stap komen we steeds een stukje dichter bij de start verkoop van de eerste fase van Polderwijk. Naar verwachting komen in februari 2024 de woningtypes online met de conceptimpressies en prijsindicaties per woningtype. Je kunt je vanaf dat moment aanmelden voor het woningtype van je voorkeur. Dit is een belangrijk moment als je interesse hebt om te wonen in Polderwijk fase 1, want het moment van inschrijven kan meetellen in de toewijzing. Naar verwachting start de verkoop in mei 2024. Ben jij ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan hoor jij als eerste wanneer het mogelijk is om je aan te melden als belangstellende.

Op de hoogte blijven?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van Polderwijk? Meld je dan nu alvast aan voor de nieuwsbrief (als je dat nog niet had gedaan) en ontvang alle updates en informatie rechtstreeks in je inbox. Dat kun je doen door onderaan deze pagina je naam en mailadres achter te laten. Zodra er meer informatie bekend is, krijg je bericht én je hoort wanneer de verkoop start. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat gebeurt er de komende tijd in Wilderszijde? Bekijk hier de actuele planning