Thuis in Wilderszijde is aanwezig op Woonbeurs Rotterdam

20 februari '24

Ben jij je aan het oriënteren op de woningmarkt in - of in de regio van - Rotterdam? Kom dan naar de Woonbeurs Rotterdam op zaterdag 16 maart. Wij zijn op de woonbeurs aanwezig met Thuis in Wilderszijde. We geven je graag meer informatie en beantwoorden al je vragen. Zien we je daar?

Kom je ook?

De woonbeurs vindt plaats in het WTC Postiljon Convention Centre aan het Beursplein 37 in Rotterdam. Je bent tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom, de toegang is gratis. Naast diverse stands met (nieuwbouw) aanbod, is er ook een stand van Rabobank voor financieel advies en worden er doorlopend inspirerende seminars gegeven. Thuis in Wilderszijde heeft een plekje op de stand van BPD en is achterin op de beursvloer te vinden, tegenover de bar en het terras. 

Logo woonbeurs

Regel vooraf je ticket

Er worden veel mensen verwacht op de Woonbeurs Rotterdam. Voorkomen dat je in de rij staat bij de entree? Download of print je gratis entreeticket door je e-mailadres in te vullen op de website van de Woonbeurs. Met dit ticket kun je meteen de beursvloer op.

Direct je ticket aanvragen
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wat gebeurt er de komende tijd in Wilderszijde? Bekijk hier de actuele planning