Verkoop Polderwijk fase 1 gestart!

5 juni '24

Het is zover: de verkoop van Polderwijk fase 1 is gestart! Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer het jou uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via je persoonlijke account en kan tot maandag 17 juni 15:00 uur. Dinsdag 18 juni worden de woningen toegewezen.

Geef je voorkeuren door

Heb je interesse in 1 (of meerdere) woningen in deze fase? Ga dan naar het woningaanbod van Polderwijk, klik op het bouwnummer van jouw eerste voorkeur en vervolgens op de button 'Voorkeur doorgeven' en schrijf je in. Na het aanvullen van je persoonlijke gegevens kun je aan je inschrijving maximaal 4 bouwnummers toevoegen, totaal kun je dus maximaal 5 bouwnummers als voorkeur doorgeven. Heb je een financiële check gedaan? Vergeet die dan niet te uploaden. Je hebt tot maandag 17 juni 15.00 uur de tijd om jouw voorkeuren door te geven, te wisselen of te verwijderen. 

Ga naar de woningen
11 juni 2024

Save The Date: Start verkoop event op dinsdag 11 juni

Kom jij langs op dinsdag 11 juni tussen 18:30 en 20:00? De locatie van het event is het gemeentehuis van Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. 

Kom jij naar het start verkoop event op dinsdag 11 juni?

Een huis kopen? Dat doe je natuurlijk niet zomaar! Voor iedereen die geïnteresseerd is in Polderwijk fase 1 bieden wij op dinsdag 11 juni tussen 18.30 en 20.00 de mogelijkheid om een brochure op te halen en in gesprek te gaan met de aannemer en de makelaar. Kom langs tijdens het start verkoop event op 11 juni en stel al jouw vragen.

Het event vindt plaats in het gemeentehuis van Lansingerland, Tobias Asserlaan 1 in Bergschenhoek. 

image alt

Maak een account aan

Heb je nog geen account? Maak er dan snel een aan en geef dan je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met maandag 17 juni 15.00 uur. Dinsdag 18 juni vindt de toewijzing plaats. Na 15.00 uur kun je de uitslag terugvinden in je Mijn Eigen Huis account en ontvang je van ons een e-mail.

Meer over de verkoopprocedure

Verkoopdocumenten en contact

Heb je tijdens de inschrijfperiode nog vragen over de woningen of de verkoopdocumenten? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons (088) 712 20 50.

Neem contact op
image alt

Doe een financiële check

Bij het toewijzen van woningen waarbij er meerdere kandidaten op 1 bouwnummer zijn, kijken we of een kandidaat een financiële check heeft aangeleverd. Dit kan dus in je voordeel werken. De financiële check geeft aan dat je weet wat je bij de bank kunt lenen. Je kunt ons dit laten weten door nadat de verkoop is gestart een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze upload mogelijkheid is beschikbaar, zodra de verkoop is gestart en jij je voorkeuren doorgeeft. De gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Na toewijzing vernietigen wij deze informatie.

Lees meer over de financiële check

Voorkeursrecht woningen van Thuis in Wilderszijde

De Ontwikkelingscombinatie Wilderszijde is een samenwerking van BPD en Batenburg Bouw & Ontwikkeling. De samenwerkingspartner (Batenburg Bouw & Ontwikkeling) en medewerkers van BPD genieten een voorkeursrecht bij de aankoop van een nieuwbouwwoning. Wanneer van deze regeling gebruik gemaakt wordt moet dit kenbaar zijn gemaakt vóórdat de bouwnummers online gepubliceerd worden.

De woningen die volgens deze regeling gereserveerd zijn, krijgen in het woningaanbod de status ‘Gereserveerd’. Wanneer je belangstelling hebt in een gereserveerd bouwnummer, kun je na sluiting van de verkoopperiode nog wel inschrijven als reservekandidaat. Vanwege transparantie en zorgvuldigheid kan er ná het online komen van de bouwnummers geen beroep meer worden gedaan op de voorkeursregeling. Je mag er dus vanuit gaan dat de woningen waarop je kunt inschrijven bij start verkoop, ook daadwerkelijk beschikbaar zijn.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Ook wonen in Wilderszijde? Bekijk hier het aanbod