Wie wilder niet … crossen!

28 september '23

Op de plek waar straks jouw droomwoning gebouwd wordt in Wilderszijde, kan je eenmalig deelnemen aan een heel bijzonder evenement: de Wilderszijde Cross! Nu nog braakliggend terrein, maar binnenkort geniet jij op dezelfde plek van jouw nieuwbouwwoning. Zin om het gebied alvast te ontdekken op een leuke manier? Trek je hardloopschoenen aan en schrijf je in!

Verschillende niveaus

De unieke crossrun vindt plaats op zaterdag 4 november 2023 en vanaf 9.30 uur ben je welkom op het terrein. Doe je mee? Het parcours leg je af door een half onverhard gebied met een afstand van 3, 6 of 9 km.

Door de verschillende afstanden is de Wilderszijde Cross geschikt voor zowel beginnende als ervaren hardlopers. Kinderen vanaf 7 jaar kunnen ook meedoen. Te leuk om dit met het hele gezin te doen, toch?!

Wilderszijde Cross

Inschrijven?

Om 10 uur wordt het startschot voor dit unieke evenement gegeven door wethouder Simon Fortuyn. Het inschrijfgeld bedraagt 2 euro voor kinderen en 10 euro voor volwassenen. Heb je zin om het gebied alvast op een sportieve manier te ontdekken? Schrijf je dan met je partner of het hele gezin in via onderstaande link en bereid je voor op een dag vol ‘sportieve’ uitdaging en plezier.

Schrijf je in voor de Wilderszijde Cross

Carpoolen of fiets

Door de beperkte parkeergelegenheid raden wij je aan om op de fiets te komen of te carpoolen. Nog beter voor het milieu ook!

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wanneer wordt Wilderszijde opgeleverd? Bekijk hier de actuele planning