Zo goed bereikbaar is Wilderszijde

De wijk binnenkomen en direct de drukte van de Randstad achter je laten. Dat is wonen in Wilderszijde. In een wijk waar iedereen zich thuis voelt en vanwaar je zo in Rotterdam, Delft of Den Haag bent. Deze verrassende, nieuwe plek is namelijk uitstekend bereikbaar met het OV, de auto én de fiets.

Fiets

Waar je ook heen moet, met de fiets ben je er zo. Er ligt een compleet fietsnetwerk door de wijk, van brede fietspaden omringd door groen. Tussen de bomen en het water fiets je zo naar de buurtsuper, metrostation Rodenrijs of richting de stad. Mobility Hubs met stalling, lucht voor je fietsbanden en laadpalen zorgen ervoor dat je altijd op pad kan. Zelfs dé snelfietsverbinding tussen Rotterdam en Zoetermeer loopt direct langs Wilderszijde. Drie keer trappen en voor je het weet ben je alweer thuis van je werk.

Bus of metro

Wilderszijde ligt ideaal als je reist met het openbaar vervoer. Vanaf de bushaltes op de Boterdorpseweg brengt lijn 174 je comfortabel naar de TUDelft of Rotterdam Noord. Ook de ZoRo lijn, de HOV-busverbinding tussen Zoetermeer en Rotterdam, stopt aan de rand van Wilderszijde. En met nog geen 5 minuten fietsen sta je al op Metrostation Rodenrijs. Vanaf hier gaat er elk kwartier een wereld open. Laat je meenemen door de RandstadRail en in een mum van tijd geniet je van een cappuccino in hartje Rotterdam of wandel je over het Spui in Den Haag.

Met de auto op pad

De hele Randstad binnen handbereik, oók met de (deel)auto. Met de N209 en de verlengde A16 aan de oostkant van Wilderszijde zit jij straks zo op de A12 richting Utrecht, de A4 richting Amsterdam of de A13 en A20 richting Rotterdam. Even bij familie langs, een middag naar de stad of een afspraak voor werk? Vanuit Wilderszijde ben je er zo.

Op vakantie of stedentrip?

Binnen no time op het vliegveld, ingecheckt en op weg naar nieuwe avonturen? Vliegveld Rotterdam The Hague Airport ligt dichtbij Wilderszijde en is goed bereikbaar vanuit de wijk. Geen reisstress meer en alle tijd om te genieten!