Nieuwbouw in Lansingerland

Koffiedrinken bij Bon Chef, spelen in een van de vele speeltuintjes of genieten van een ijsje van de IJswinckel. Ken jij Lansingerland al? Kom mee en maak kennis met deze heerlijke plek tussen Rotterdam en Pijnacker.

Comfortabel wonen

In 2007 werden Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk samengevoegd tot één gemeente. En wat voor een! Met drie gezellige dorpskernen, monumenten en gelegen midden in de polder is Lansingerland een heerlijke plek om te wonen en op te groeien. Met betaalbare woningen, midden in het groen en met alle voorzieningen die je in het dagelijks leven nodig hebt. Hier kom je echt thuis.

Typisch Lansingerlands

Het goede leven, dat is waar Lansingerland voor staat. Een plek waar mensen elkaar nog begroeten, je herkend wordt op straat en je je snel thuis voelt. Hier heerst nog die echte dorpse gezelligheid met een vleugje stads. Een grote Hema tussen twee kleine kruideniers bijvoorbeeld. Of een lokale sportvereniging die landelijke prijzen wint. En als je je tóch even wil terugtrekken in anonimiteit, dan ligt de stad hier om de hoek.

Ideaal gelegen

Vanuit Lansingerland sta je met het OV in 9 minuten al in Rotterdam of in 23 minuten op Den Haag Centraal. En met de auto gaat het minstens net zo snel. Vanaf hier zit je zo op de A12 richting Utrecht, de A4 richting Leiden en Amsterdam of de A20 richting Rotterdam (en verder). En omdat Wilderszijde grotendeels autoluw is, spelen de kinderen hier ook nog eens veilig op straat. Dat is pas fijn wonen!

Nieuwbouw Wilderszijde
Nieuwbouw Wilderszijde
Nieuwbouw Wilderszijde