Plek voor iedereen

Verspreid door Wilderszijde komen verschillende soorten woningen. Je vindt hier appartementen, rijwoningen, 2 onder 1 kappers én vrijstaande huizen, verdeeld over drie sfeervolle buurtjes. Woon jij straks in de groene oase van Groenwijk, met haar buurttuintjes en autoluwe straten? Of kies je voor sfeervolle grachten en beleef je het water in de Waterwijk? Of misschien past het open karakter van de Polderwijk, met haar slootjes en uitzicht op het landschap, nóg beter bij jou. In Wilderszijde is er plek voor iedereen.

image alt

Polderwijk

Het meest zuidelijke stukje van Wilderszijde grenst direct aan de polder. Polderwijk is groen, met ruime tuinen, groene hegjes en slootjes met natuurlijke oevers. In het sfeervolle Polderwijk vind je een aantal appartementen, rijwoningen en daarnaast vooral 2 onder 1 kap en vrijstaande woningen met ruime tuinen gescheiden door groene hegjes. Direct aan het buurtje grenst Park de Polder, waar je heerlijk kunt wandelen en struinen.

Bekijk Polderwijk
image alt

Waterwijk

Centraal in Wilderszijde woon je direct aan en rondom het water. Een netwerk van slootjes, grachten en natuurlijke oevers geven deze buurt dat unieke gevoel van vrijheid. Wadi’s en waterpleinen vangen het hemelwater op als het flink regent. In Waterwijk vind je voornamelijk grondgebonden woningen en een aantal appartementen tussen wuivend riet en zacht golvend water.

image alt

Groenwijk

Het noordelijke deel van Wilderszijde, tussen de Boterdorpseweg en het centrale park is een bijzondere buurt. Met voortuinen, weelderige collectieve tuinen en autovrije straten is het hier groen waar je ook kijkt. Appartementen worden afgewisseld met grondgebonden woningen tussen bomen en groene hegjes vol fluitende vogels. Dit deel van Wilderszijde is dynamisch en gezellig met haar winkeltjes, koffiebarretjes en de twee basisscholen grenzend aan het park.

Het park

Luieren in het gras, bij het water of het paviljoen doe je in het centrale park, hét levendige groene hart van Wilderszijde. Hier, op de grens van Groenwijk en Waterwijk, zoemen de bijen en vlinders tussen kleurige bloemen. Tussen de bomen spelen kinderen tikkertje en op een veldje verderop sport een groepje jongeren. Dit park is dé plek voor schaduw en verkoeling tijdens een warme zomerdag. Of voor een heerlijke cappuccino op het terras, een boek lezen in het gras, of zomaar een ontspannen moment. Gewoon, omdat het kan. In Wilderszijde.

Wilderszijde, hier ben je thuis.

  Meer over de locatie
  Meer over de planning