Planning nieuwbouw Thuis in Wilderszijde

Lijkt het jou ook aantrekkelijk om hier in zo’n schitterende omgeving te wonen? Dan wil je er vast meer over weten en ben je natuurlijk ook benieuwd naar de planning. Wilderszijde is volop in beweging. Benieuwd naar de planning? Bekijk dan per wijk wat de actuele status is.

Polderwijk

Planning De Waterweide

Planning

Polderwijk is de eerste wijk waar wij mee in verkoop gaan. Polderwijk is het meest zuidelijke stukje van Wilderszijde en grenst direct aan de polder. Benieuwd naar de planning van Polderwijk? Die vind je op de pagina planning van Polderwijk. 

Planning Polderwijk

Groenwijk

Groenwijk zal volgen op Polderwijk. In het noordelijke deel van Wilderszijde, tussen de Boterdorpseweg en het centrale park komen niet alleen woningen maar ook voorzieningen zoals een supermarkt, kinderopvang en horeca. De realisatie hiervan zal nog enige tijd in  beslag nemen, wanneer wij meer informatie hebben over de planning en het aanbod in Groenwijk dan delen wij deze op onze website en via de nieuwsbrief. 

Groenwijk

Groenwijk

Waterwijk

Waterwijk

Waterwijk

Waterwijk zal als een van de laatste wijk in verkoop gaan. De planning voor het aanbod in Waterwijk is nog te onzeker om hier een tijdspad aan te verbinden. Wanneer er meer informatie is dan delen wij die.