In Wilderszijde is van alles te doen

Een balletje slaan op de tennisbaan bijvoorbeeld. Of een cappuccino drinken op het terras, terwijl de kinderen spelen in het park. In en rondom Wilderszijde vind je een heel scala aan fijne voorzieningen op loop- en fietsafstand.

image alt

Boodschappen, school en gezondheid

Een buurtsuper, horeca en een sporthal. Maar ook een gezondheidscentrum, een sociaal-cultureel ontmoetingscentrum en een heerlijk park. Vanaf je woning in Wilderszijde wandel of fiets je er zo naartoe. Op fietsafstand vind je verschillende basisscholen en kinderopvangen. En ook voor je puber is er ruime keuze in de directe omgeving. Aan de rand van de wijk, liggen het Wolfert Lyceum en het Melanchton Bergschenhoek. En een stukje verderop, nog steeds op fietsafstand, vind je nog eens twee middelbare scholen.

image alt

Sport en ontspanning

Of je nu traint voor een marathon, of elke dag een ommetje met de hond maakt. In Wilderszijde heb je er alle ruimte voor. In en rondom de wijk vind je namelijk volop sport- en ontspanningsmogelijkheden. Wat dacht je van skaten in het Annie MG Schmidtpark of je uitleven op de diverse sportvelden in de buurt? Voetbal, hockey, tennis, het kan er allemaal. Maar ook een spontane picknick in Park de Polder of met de kinderen naar de Tuin van Floddertje. Of misschien pak je liever de fiets richting het Lage en Hoge Bergse Bos? Waar je hart ook ligt, vanuit Wilderszijde is er genoeg te ontdekken en te doen.

Lansingerland

Houd je van afwisseling? Dan is er in de dorpskernen van Lansingerland genoeg te doen en te beleven. Een hapje eten bij een van de eetcafés bijvoorbeeld of even bijkletsen tijdens een high tea bij het Polderhuis. Natuurlijk vind je in Lansingerland ook diverse bekende ketens en ruim gesorteerde supermarkten.